dinsdag 8 september 2015

SIMULTAAN , PAK JE KANS VRIJDAG 11 SEPTEMBER BIJ 3-TORENS LANSINGERLAND ( bij Rotterdam)

VRIJDAGAVOND 11 SEPTEMBER  IS IEDEREEN WELKOM  VOOR DE  

SIMULTAAN 

Georganiseerd door 3-Torens , http://www.3-torens.nl
DE SCHAAKVERENIGING VAN LANSINGERLAND

Het bestuur van schaakvereniging 3-Torens wil Marijn graag helpen om nog verder te komen in zijn schaakontwikkeling. In overleg met Marijn zijn we op het idee gekomen om een simultaan te organiseren. De opbrengst van deze simultaan gaat Marijn gebruiken voor het EK in Kroatië.

20 September  gaat Marijn naar Kroatië om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap.
Omdat de subsidies in de schaaksport nagenoeg zijn vervallen is er bijna geen financiële ondersteuning vanuit de KNSB. De uitzending naar Kroatië moet Marijn voor het grootste deel zelf betalen (afdragen) aan de KNSB. Het gaat om een bedrag van € 1250,00. Daarnaast is er om de schaakontwikkeling van Marijn in de toekomst te kunnen waarborgen extra geld nodig voor coaching en training.


De volwassenen kunnen zich inschrijven voor deze simultaan door een kaartje bij de penningmeester van schaakvereniging 3-Torens   te kopen. Een kaartje kost 
€ 10,00 of een veelvoud daarvan. (Een deelnemer is dus vrij om Marijn nog meer financieel te ondersteunen door een hoger bedrag te betalen voor de deelname aan de simultaan).


Inschrijven kan per mail: avhouten@lmc-vo.nl   

Betalen kan contant aan de zaal.

Jeugdspelers kunnen deelnemen aan de simultaan door zich te laten sponsoren door ouders, familieleden, vrienden of buren. Het inleveren van een ingevuld sponsorformulier is de garantie om tegen Marijn te kunnen spelen. Inleveren van het ingevulde sponsorformulier kan op de tweede clubavond voor de jeugd op maandag 7 september. Voor de jeugdspeler met het hoogste sponsorbedrag is er een leuke prijs!

Om zoveel mogelijk geld voor Marijn binnen te halen zijn de prijzen van de drankjes op deze avond verhoogd met €1,00 per consumptie.


De datum van de simultaan tegen Marijn is:
Vrijdagavond  11 september 2015.
Locatie: Smitshoek 20 A 2661 CK
 Bergschenhoek, Lansingerland
Aanmelden tussen 19:00 uur en 19:15 uur.
Start simultaan: 19:30 uur
Geen opmerkingen:

Een reactie posten