zaterdag 26 september 2015

EEN BLIK VAN DE ALTERNATIEVE RUST !!! DAG EN TROUWPLANNEN ?


Zaterdag 26 September , daar was de delegatie hard aan toe. Uitslapen hoort daar niet bij .     The Head of Delegation Dolf kondigde een ochtendtraining aan.           Dat is dus geen lummelen bij coach Peng voor Maaike , Jessie , Joris en Marijn.     

´Zweten bij coach Peng 
 Wie er wel gaat lummelen  is Dolf. Hij kan er niet meer onderuit en zal zijn nieuwe kroatische zwembroek morgenochtend tonen in het zwembad tijdens het spel lummelen , waar alles is toegestaan om maar de bal te bemachtigen. We zijn benieuwd of hij op komt dagen  


  
Ondertussen wordt een minder spannend ??   evenement voor de middag gezocht. Een groep stippelt de route uit voor de mountainbike tocht , een groep gaat een GPS tocht doen door Porec op zoek naar de schat . een paar bleven `thuis ` , Robby,  Marijn , Lars en Ulvi uit Belgie gaan tennissen

De fietstocht bleek voor Betty en Peng net een bergje te ver. Geen beweging meer in te krijgen in deze dames. De bezemploeg van Dolf en Sandra moest er aan te pas komen om hen te ontzetten. Ook de route bleek voor het viertal, zelfs na aanwijzingen, te moeilijk.
    Tijdritten werden er alleen door de allerjongste deelnemers Joris en Janne  gereden. 
Ver voor alle anderen reden ze als eerste over de finish. 
Hoewel Dimitri toch erg trots was dat hij als 2e nog net op zijn tandvlees Janne kon voorblijven Voorwaar een prestatie! 
De GPS ploeg bleek toch echt slimmer. Ting Ting bleek heel handig met de GPS en al snel werden de 3 torens gevonden.
Met de jaartallen waarin de torens gebouwd werden moest gerekend worden.


 De slimme koppen wisten daarmee natuurlijk heel vlot de locatie te vinden waar Jonas uiteindelijk achter een loszittende steen in de oude kademuur de `schat` vond.


Op zoek naar de  extra GPS opdracht kwamen we op een prachtige trouwlocatie. Maaike viel in katzwijm en is snel op zoek gegaan naar een kandidaat. Ze was al halverwege de rode loper , toen helaas bleek dat we ongenode gasten waren op dit huwelijksfeest.De uitsmijter verwijderde ons resoluut van deze prachtige trouwlocatie. Daarna werd het ijzersmede hek hermetisch afgesloten.   
Geen opmerkingen:

Een reactie posten