vrijdag 23 september 2016

SMAKELIJKE VERHALEN

Vrijdag 23 September   Laatste nieuws   alle 3 winst  Het wordt tijd wat smakelijke verhalen op te dissen.
De dagelijkse kost bestaat hier uit Spagetti  zowel als lunch als diner.  Toch is iedereen blij eten te hebben , want dat was allemaal helemaal  niet zo vanzelfsprekend. Het eten en de kamers waren niet te voren door de KNSB afgerekend , dat zou ter plekke gebeuren?
Dat het lastig wordt zonder bekende pincode en ook  zonder wereldpas kwam als grote verassing


Dat je dan met lege maag de ochtend door  moet  na een zware reis met tankerburger   is wel een hard gelag. ( gelach :))  Robby kon echter de kassajuf vertederen en mocht door zonder bonnetje. Voor anderen was dit geluk niet weggelegd . De coach was echter nog onder zeil.  Bij de lunch bleek wel zo langzamerhand sprake  van emergency


Gelukkig was er ook een dokter aanwezig met een wereldpassend nood verband.


Toen konden we echt gaan genieten van de dish.
 En hoewel de kwaliteit van Porec , EK 2015 niet in de verste verte bereikt kan worden zijn de pannekoekjes bij het onbijt toch verrukkelijk . Robby propt er een groot ei tussen en Anne Maja die graag poedersuiker op de pannekoekjes wil , neemt het advies van de coach ter harte en strooit de poeder van 2 koekjes op haar pannekoeken . Ja zo kan het ook. 
En dan komen de etenspraatjes los . Intrigerend is vooral waarom Dimitri eigenlijk vegetarier is en wat hij dan wel of niet eet. Het onderwerp is wel een paar maaltijden aan de orde , vooral omdat de uitleg van Dimitri het niet veel duidelijker maakt . Zielig voor de beesten , dat is duidelijk. 
Maar de rest van vragen zit Dimitri met open mond . 
De vraag zou je ook insekten willen eten ziet Dimitri best wel als een optie. 
Dat make sense , want zonder de creditcard waren we hier genoodzaakt geweest ons te vergrijpen aan een insektenontbijt , lunch en diner . 

Speciaal voor Dimitri hebben we de volgende links naar informatie waarom hij eigenlijk vegetarier is
en wat moet er gebeuren om jou insekten te laten eten .

https://decorrespondent.nl/4809/dit-betekent-vlees-eten-voor-onze-planeet/68270761713-40bf8414https://decorrespondent.nl/4630/dit-is-wat-er-moet-gebeuren-om-jou-insecten-te-laten-eten/65729595910-369ae1cb


http://www.markethings.net/wat-eten-morgen-voedsel-toekomst/

We gaan nu vertrekken voor de 2e ronde WK Jeugd 

Tegenstanders  zijn 

37FMKazarian Anna-Maja223111Khristenko Anna193824
1540Roshka Yevgeniy227511FMKevlishvili Robby240217

3251Den Hartog Marijn219000Plaza Reino Agustin189172
        
  
3 maal winst  voor de Nederlanders 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten