donderdag 1 oktober 2015

VERTREK VAN DELEGATIE OP DE GEVOELIGE PLAAT, DANK AAN DE SPONSOREN !

Het EK Jeugdschaken is een fantastische ervaring geweest met goede resultaten van de Nederlandse delegatie. Hopelijk volgend jaar weer ! Nu al de ervaringen en het geleerde beklinken. En dan volgend jaar hopelijk nog weer sterker terug  komen in de diverse leeftijdsgroepen! 

Heel veel dank aan alle sponsoren en donateurs, schaakvrienden , familie, regionale bonden, 3-Torens Schaakvereniging , DD schaakvrienden en bedrijven !! ( Een aantal sponsoren wil graag anoniem blijven. Als u graag wel specifiek genoemd wil worden als Sponsor op de web blog schaakschermutselingen geeft u dan graag een seintje.  De blog is door vele duizenden bezoekers bekeken.
Hopelijk zijn er Sponsoren, die  Marijn den Hartog verder willen steunen om trainingen en verdere schaakontwikkeling mogelijk te maken. De koffers zijn gepakt voor de terugreis Na een heel korte nacht en een laatste ontbijt nemen we afscheid van de Mamarazzis, die nog achterblijven in Kroatie. 
Zij kunnen pas morgen afreizen en helaas niet bij het ontvangst op Schiphol zijn!  Dat is ontzettend jammer !  Ze hopen, dat de delegatieleden nog snel foto's van het ontvangst op Schiphol kunnen sturen naar mfdenhartog@gmail.com  voor de laatste berichten op de blog http://schaakschermutselingen.blogspot.hr 
Het was heel fijn en handig, dat de mamarazzis ons vergezeld en gesteund hebben! 


De laatste koopjes 


    Daar gaan ze via Trieste ( achterblijvers ) naar Nederland 

 DAG, DAG TOT SNEL  
 TOT OP SCHIPHOL ( fotosessie volgt nog morgen in deze blog )  


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten