donderdag 1 oktober 2015

SMARTLAPPEN::CALIFORNIA DREAMING MAMA'S ZONDER DIE PAPA"S

Het was vandaag "een beautifull day". Zonder kids en buitenlandse schaakdelegaties  is Porec een heel vredig rustig stadje. Al hoewel "een blog met een knipoog" 
Incognito waren we zeker niet in het oude stadje. Overal werden we herkend en hartelijk begroet.
Wie kent het niet :

California Dreaming  - Mamas & The Papas


Onder het genot van een cappuccino dromen de Mama's 's avonds in het verre Kroatie van de smartlappen in Hotel Valamar Diamant. Maar dan wel zonder die Papa's, die de schaakkids vandaag hebben opgehaald op Schiphol.

  


 De locale Kroatische artiest maakt het nog  mooier: Needed a Friend, tralala. Alle vrienden namen  hier vanmorgen in Porec afscheid. Snik, wat een  smartlap !

 Dan maar verder met Besame Mucho. Ook zonder die  Papa's en de vrienden?? 

 Betty de schat, moeder van Mattheo stuurde een sms-je.Afbeeldingsresultaat voor smartlap smiley
Nog even en we gaan luidkeels meezingen. We hebben immers het repertoire al eerder deze week kunnen oefenen. Plots schuiven twee Poolse of Slavische mannen aan. Maja, die net een bankje verder zit,  weet het snel vast te leggen.  
De songs in het zwoele Kroatie gaan door met de smartlap van Andre Hazes: Niemand laat ooit zijn eigen kind alleen. (http://muzikum.eu/nl/123-216-24224/andre-hazes/niemand-laat-zijn-eigen-kind-alleen-songtekst.html)Maar het is vooral ook oppassen geblazen voor alleen achterblijvende mama's. De mama's stelen hier de show!
De beentjes gaan nu los met  buona sera signorina.
Vermoeidheid of  blaren van een nachtelijke wandeltocht zijn even vergeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten