woensdag 30 september 2015

DAAR KOMEN DE HOLLANDERS, ANNA-MAJA KAMPIOEN, 4e PLAATS VOOR MAAIKE, CATHELEIJNE EN ROBBY ( aangepaste versie !!)

Terwijl de wereld zich bezig houdt  met het leven op Mars proberen we In Porec toch beiden benen op aarde te houden. 

Vandaag wordt het heel spannend bij de meisjes U 16 in de laatste 9e ronde van het Europees Kampioenschap Jeugdschaken. Nederland tegen de Russinnen ! 
Maaike, zelf nu al op een prachtige 4e plaats speelt tegen  Irina Drogovoz , de enige overgebleven concurrente voor de EK-Titel. Bij winst van Maaike is Anna-Maja al kampioene . Maaike heeft daarmee een heel stevige tegenstandster, maar hoeft gelukkig niet tegen Anna-Maja te spelen. Maar Anna-Maja heeft vandaag 2 kansen op het kampioenschap ! Op papier heeft Anna-Maja tegen de Russin Olga Mylnikova 2119 de beste kansen 
Om 13.30 starten deze matches. We zijn benieuwd of nu alle tribunes afgesloten zijn ? In dat geval zit u thuis op de eerste rang voor deze 2 live-partijen. http://play.chessbase.com/js/apps/playchess/?kibitz=event:porec     

De Hollanders tegen de Russen ! Om 13.30 uur :

Onze honderden blogvolgers komen uit Nederland, Kroatie, Verenigde Staten, Hong-Kong, India, Duitsland, Japan, Engeland, Belgie, Oostenrijk, Ecuador, Italie, Frankrijk, Venezuela en Rusland !  

Matteo verslaat razendsnel met het Hollands Afbeeldingsresultaat voor lachende smiley bewegend! de Italiaanse Matteo in een half uur tijd. Zijn Italiaanse vader moest wel even slikken. 

14.45 Cathelijne komt binnen, heeft een remise. Zij is daar niet helemaal blij mee, omdat ze beter stond. Maar wat doe je als je zo'n sterke tegenstander hebt van 2300 ! Geweldige prestatie van Cathelijne. Haar tegenstandster bood waarschijnlijk de remise aan, omdat ze daarmee een 2e plaats heeft bemachtigd.  Cathelijne zegt veel respect voor haar vader te hebben. Haar vader is een slimme man en heeft haar van te voren gezegd , dat remise goed is. Daarom heeft zij de remise aangenomen! 

Maaike heeft gewonnen !!!   Anna-Maja is kampioen
Robby en Rembrandt remise, Jonas en Ting Ting winnen 


Griekse felicitaties en een overvolle bus naar de prijs uitreiking.Winnaars meisjes onder 8 jaar 

Robby 4e plaats U14
Op de tafels voor de winnaars
Deze bovenstaande foto is van Z. Peng


Maaike 4e plaats meisjes U 16
Geweldig resultaat !


Anna Maja in aantocht 

Anna Maja Europees Kampioene U16Opnieuw op de tafels voor Catheleijne 4e plaats voor Catheleijne in U18, Applaus 
 

Na afloop van de prijsuitreiking werd Maaike helemaal overdonderd. Ze bleek dubbel in de prijzen te zijn gevallen !  
                                     Een gadget voor Maaike  !!
MAAIKE ONGEKROONDE KONINGIN VAN DE KROATISCHE KAASFEDERATIE ! 
Bij een feest hoort taart. Bij het binnenhalen van het Kampioenschap en de diverse 4e plaatsen waren er 2 fantastische taarten geregeld door een deel van de delegatie. Geweldig met welk enthousiasme de taarten werden ontvangen en aangesneden. Na de prijsuitreiking werden de taarten verorberd, wat een dubbel feestgevoel gaf. Bedankt lieve ouders, die de taarten zo goed georganiseerd hebben.    
  

   
De overgebleven taart werd aan de Noren geschonken, die het voetbal toernooi wonnen. Naast de doelpunten ging dat er ook goed in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten