zaterdag 14 september 2013

DE DALTONS KOMEN MET GIERENDE BANDEN TOT STILSTAND : Ronde 2 JCC Meesterklasse C 2013 Den Bosch

In de 2e Ronde staat de match tegen Chesscool  op het program.
Maar eerst een welverdiende lunch.
Een Manco van locatie Den Bosch dient zich aan ,   de visboer van  Amersfoort blijkt niet te zijn mee verhuisd.Captain Klein meldt dan ook in zijn twitter , dat er nergens een vette vis is te vangen . Toch had Chesscool er bijna 1 te pakken.
Op papier leek het team van Chesscool een makkelijk te veroberen hapje . Maar het was alles behalve Cool voor de baggerboy's uit Sliedrecht. Het werd zweten !

Halverwege de middag kon de eerste Dalton op bord 2 al ingerekend worden.  Adrian vocht voor zijn leven , maar een dame verliezen maak je natuurlijk nooit meer goed. ( geintje)

De strop dreigde voor de Daltons , nadat ook de 2e Dalton op bord 3 de poet aan Esper van Baar moest laten en alleen Jorik op bord 4 goed leek te staan.

 
 
Jorik zijn achternaam is Klein , maar zijn daden benne groot en hij boekte een mooie overwinning in tegen Sterre Mestrom
Maar het zag er niet best uit voor onze manschappen. 
Chesscool had vast het verslag van de eerste ronde gelezen en kennis genomen van het feit , dat onze Daltons hun messen hadden geslepen en met wie kwamen zij op bord 1 op de proppen ----,
 
 
JAWEL Edwyn Mesman , toeval of strategie ?
 
  Het werd dus een vlijmscherpe match, waar in de slotfase ook de spanning van afdroop.
Op de 42 e  zet had de laatste Dalton  nog 8 minuten te gaan tegen een zee van tijd voor Mesman.
De Daltons did it again , met gierende remmen kwam Marijn op de 72e zet  met nog 45 seconden te gaan met een overwinning tot stilstand .
 
 
 
Dank u manschappen voor de spanning en sensatie die jullie over hadden voor de toeschouwers.
En toch nog een remise binnengeharkt !
 
Lucky You  
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten