zaterdag 27 april 2013

ACTE DE PRESENCE

In het prachtige Boger College te Sneek heeft vanmorgen met diverse speeches de aftrap plaatsgevonden van het NK- Schaken A-B-C . Jaren geleden vonden hier ook de kampioenschappen plaats.Een erg bevlogen wethouder prees de regio met verve aan. De grootste regio van Nederland , maar dan had de wethouder daarbij wel gelijk de waddeneilanden en het Ijsselmeer  geannexeerd. 
Minutenlang een opsomming van alle bezienswaardigheden , die we allemaal vooral moesten gaan bezoeken. Heel aantrekkelijk , dus ik besloot direkt mijn tassen weer in te pakken , tijd voor schaken zou er niet overblijven !
In Bakkeveen ligt  het doolhofpark; de leukste plek om de weg kwijt te raken lees ik ook in het Fryslan Magazine . Maar u voelt de donkere bui al aankomen : Als schaker ben je al heel lang behoorlijk de weg kwijt. Zelfs het zonnetje , wat nu toch eindelijk schijnt, verandert daar niets aan. Weer of geen weer alle schakers zitten binnen. Ik heb er dan ook niets van onthouden
Voor de familie zaten er waarschijnlijk wel leuke uitjes bij ; hoewel mijn vader zei , dat het erg leek op een vroeger spelletje op de buis met Mies Bouman , waarbij je moest onthouden wat je op de lopende band voorbij zag komen. U begrijpt het al , bij overhoring Bakte hij er niets van !

Nee, voor zo'n spelletje moet je goed kunnen samenwerken. Laten ze dat nu binnen de RSB
heel goed kunnen ! Met 7 kanjers van de verenigingen Spijkenisse , Charlois , 3-Torens en Klim-op  geven we op dit NK acte de presence.


De 7 kanjers van de Rotterdamse Samenzweringsbond  ( RSB)
van links naar rechts Angelique Osinga, Robin Lecomte, Lola den Dunnen, Villa Siu , Marijn den Hartog, Wang Yang
Daniel Zevenhuizen niet op de foto  


De andere bonden zijn gewaarschuwd voor deze (h)eerlijke bundeling van krachten!

En en supreme de hele NK ook acte de presence :
Mysterie Gast ( ook van de  RSB ?? )


.Geen opmerkingen:

Een reactie posten